Red Rodgers  

Вернуться   Red Rodgers > Запасная полоса > S.C.S. Dangerous Waters

Ответ
 
Опции темы Опции просмотра
Старый 26-11-2008, 09:46   #1
CrazyIvan
Bugcatcher
 
Аватар для CrazyIvan
 
Регистрация: Nov 2008
Адрес: Russia Kursk City
Сообщений: 736
Arrow -ReinForce Alert - worldwide discussion

Here begins feedback concerning the contents of addition -Reinforce Alert-

For our forbidden colleagues...

================================================== ========
23.07.2017
Addon Reinforce Alert ver.1.42-B [280.8 Mb]:
https://drive.google.com/file/d/0B8z...?usp=drive_web

================================================== ========
Russian Voices Mod ( ver 1.8 ) For 1.42-B DWX [28 Mb] Updated 23.07.2017:
Compatible with Reinforce Alert version 1.42
https://drive.google.com/file/d/0B8z...?usp=drive_web

================================================== ========

01.10.2012. Updated For SubCommand (for SCX2C Modification)
12.06.2017. Updated #2 for 688 Hunter/Killer english ver. 1.05-1.07:

================================================== ======

================================================== ======
Вложения
Тип файла: 7z SubCommand_Update.7z (3.13 Мб, 2893 просмотров)
Тип файла: 7z 688HK_Update_PACK_02.7z (1.97 Мб, 202 просмотров)

Последний раз редактировалось CrazyIvan; 23-07-2017 в 21:14.
CrazyIvan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17-09-2009, 18:21   #201
goldorak
Sergeant
 
Регистрация: Dec 2008
Сообщений: 250
Цитата:
Сообщение от cayman Посмотреть сообщение
another bugs: "Typhoon U" can't be loaded in any scenario, every time it crash. but the other two Typhoon classes are good

The Typhoon bug is already known and its being worked on.
goldorak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17-09-2009, 18:38   #202
fitzcarraldo
DW Sub Captain
 
Аватар для fitzcarraldo
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 41
Great job!!! The Red October Typhoon looks great!!

Regardless the OS: the mod works fine in my Windows Vista Home Basic.

Some questions:

-How to change the voices to "english" and "english accent" to all subs? I don´t like those russians speaking with "hollywood" english accent!!!

-I want to add a new navy and/or new units to an existent navy (f.e: I want to add an Akula to the italian navy). How to make that? With DW database editor? I did that in Alfa Tau, but with this mod it's possible?

-The 212s have the interfaces of Seawolf nuke sub. It´s correct for the diesel sub?

many thanks!

Fitzcarraldo
fitzcarraldo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17-09-2009, 20:24   #203
goldorak
Sergeant
 
Регистрация: Dec 2008
Сообщений: 250
Цитата:
Сообщение от fitzcarraldo Посмотреть сообщение
-The 212s have the interfaces of Seawolf nuke sub. It´s correct for the diesel sub?
It was necessary in order to give the Type 212/Harushio/Collins the towed array as they have it in real life.
goldorak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17-09-2009, 21:01   #204
cayman
Corporal
 
Аватар для cayman
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 107
Good to know that the Typhoon issue is being work on

my urgent problem is the DWEdit isue(cause I'm going to add on Astute and Le Triomphant class), I'm guessing the whole database was edited by using the "DWEdit" by -JSteed instead of "DWEdit" by Ludger Stura?


BTW: the "F10" Laser Station, genius idea, excellent!
cayman вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17-09-2009, 23:55   #205
fitzcarraldo
DW Sub Captain
 
Аватар для fitzcarraldo
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 41
@goldorak: many thanks...

@cayman: What editor use you to add a new unit?

I want desperatly add an Akula to the italian navy...

Thanks

Fitzcarraldo
fitzcarraldo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 01:58   #206
goldorak
Sergeant
 
Регистрация: Dec 2008
Сообщений: 250
Post New Bug Report : Multiplayer multistation problem.

During multiplayer multistation several new bugs were uncovered.

1 - It is impossibile to do multistation on the Virginia, as the firing station is never listed as one of the stations to be assigned.


2 - On the Akula Gepard you cannot assign the laser finder station (F10 station).


Последний раз редактировалось goldorak; 18-09-2009 в 02:31.
goldorak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 11:11   #207
Jaf
БЧ-2
 
Аватар для Jaf
 
Регистрация: Nov 2008
Сообщений: 194
Цитата:
Сообщение от goldorak Посмотреть сообщение
During multiplayer multistation several new bugs were uncovered.

1 - It is impossibile to do multistation on the Virginia, as the firing station is never listed as one of the stations to be assigned.


2 - On the Akula Gepard you cannot assign the laser finder station (F10 station).

Thank you for your report.
Test, please, other platforms for similar bugs.
Jaf вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 14:35   #208
CrazyIvan
Bugcatcher
 
Аватар для CrazyIvan
 
Регистрация: Nov 2008
Адрес: Russia Kursk City
Сообщений: 736
Цитата:
Сообщение от cayman Посмотреть сообщение
Can't use "DWEdit" anymore, notice tips like: "You are loading a database with a version lower than DW 1.04 It will be automatically converted to DW Version 1.04 format"

any solution?

To create own BD - for yours a Mod.

We do not welcome - imposing of extraneous additions on above -RA-

Sorry.
CrazyIvan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 14:45   #209
CrazyIvan
Bugcatcher
 
Аватар для CrazyIvan
 
Регистрация: Nov 2008
Адрес: Russia Kursk City
Сообщений: 736
Цитата:
Сообщение от goldorak Посмотреть сообщение
During multiplayer multistation several new bugs were uncovered.

1 - It is impossibile to do multistation on the Virginia, as the firing station is never listed as one of the stations to be assigned.


2 - On the Akula Gepard you cannot assign the laser finder station (F10 station).

OK.

We eliminate this bug.

Now:
Tuphoon U - is repaired and is capable for User Control.
The problem of "freezing" sonars at 212; Collins and Harushio - also is completely solved.

Tnx for bug report !
CrazyIvan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 16:13   #210
cayman
Corporal
 
Аватар для cayman
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 107
Цитата:
Сообщение от CrazyIvan Посмотреть сообщение
To create own BD - for yours a Mod.

We do not welcome - imposing of extraneous additions on above -RA-

Sorry.
oh, bummer But I think you should mention that in the "readme" or "INFO".

Anyhow, this policy is understandable, but also there are a lot of 3D model in RA can be improved, planes, ship..etc. I learnt that you borrowed some models from the FC mods NWP. I have some models originally created for FC, mod's name CFC, some of them looks better in DW than the NWP, like the Su-27.....all those Su-series plane and many other planes and ships(mainly warships, lately in list ), I think that could perfect the game, if you like, I could send them to your team.

Another thing: do you recall I sent you some Interface Pictures of 'Song' Class last year? If you have some plan might use that, I could also send those to you. after all, hexing job for one man's work is too hard to finish all. so, if there is anything I could help, let me know
cayman вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 18:37   #211
goldorak
Sergeant
 
Регистрация: Dec 2008
Сообщений: 250
Цитата:
Сообщение от Jaf Посмотреть сообщение
Thank you for your report.
Test, please, other platforms for similar bugs.
Absolutely, I already have in program to test all RA playable units in multiplayer multistation and report back problems.
goldorak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 22:12   #212
goldorak
Sergeant
 
Регистрация: Dec 2008
Сообщений: 250
Multiplayer bug report

Hi,

I've tested with another player named Sertore, RA units in normal multiplayer and multiplayer-multistation modes. Here's our findings :

In normal multiplayer there is no problem, each playable unit can be assigned and once in the game the player can access all the stations without problems. Yes even on the Virginia.

In multiplayer multistation mode things are a bit more complex.
The Virginia didn't have the firing station (but this bug is already corrected).
For the other playable units, if a unit has stations with the SAME NAME then conflicts arise. For instance in the subs (Lada, Seawolf, Virginia, Akula II improved, Collins, Type 212, etc..) all subs that have 2 periscopes stations (the normal one, and the laser finiding station) once you assign the stations to the players, if you go back to the assign station screen you'll find :

1 - that there are duplicate entries for periscopes (3 in this case, 2 assigned and one not assigned) as shown here :



or

2 - there are no duplicate entries but one of the periscope stations results unassigned. And if you try to enter the mission, there is an error message stating that conflicts have arisen between stations.


The Udaloy for instance has 2 firing stations, BUT it does not suffer from the conflict problem the subs have. Why ? Because we found out that the two firing stations are named differently (weaponstation1 and weaponstation2).
So in this case multistation works.

But for subs, the 2 periscopes stations are named the same, periscope and periscope thats I think the reason why we have these conflicts.
I suppose this bug can be resolved simply be giving 2 different names to the 2 periscope stations. Call them persicope1 and periscope2.
goldorak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 23:50   #213
fitzcarraldo
DW Sub Captain
 
Аватар для fitzcarraldo
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 41
The corrected version (without Typhoon bug and 212 sonar bug), is on page one of the forum? (links to download?)

I´ve download those archives on page one and installed the mod on september 14...This version 14-09-2009 is the mod without the bugs?

The new doctrine file must overwrite the doctrines of the 14-09-2009 version?

I see the original post of version DWX RA 1.00 remain with the same date (14-09-2009)...

I'm so confused with the recent patches...

Many thanks

Fitzcarraldo
fitzcarraldo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18-09-2009, 23:53   #214
fitzcarraldo
DW Sub Captain
 
Аватар для fitzcarraldo
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 41
Цитата:
Сообщение от CrazyIvan Посмотреть сообщение
OK.

We eliminate this bug.

Now:
Tuphoon U - is repaired and is capable for User Control.
The problem of "freezing" sonars at 212; Collins and Harushio - also is completely solved.

Tnx for bug report !

Where can I download this patches?

Thanks...

Fitzcarraldo
fitzcarraldo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19-09-2009, 00:10   #215
Jaf
БЧ-2
 
Аватар для Jaf
 
Регистрация: Nov 2008
Сообщений: 194
Цитата:
Сообщение от fitzcarraldo Посмотреть сообщение
Where can I download this patches?

Thanks...

Fitzcarraldo
Wait, please.
Will be announced about release of update.
Jaf вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19-09-2009, 00:12   #216
goldorak
Sergeant
 
Регистрация: Dec 2008
Сообщений: 250
Цитата:
Сообщение от fitzcarraldo Посмотреть сообщение
Where can I download this patches?

Thanks...

Fitzcarraldo
Nowhere for the moment, they are not released yet.
The patches available are only to fix doctrine problems.
goldorak вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19-09-2009, 00:18   #217
fitzcarraldo
DW Sub Captain
 
Аватар для fitzcarraldo
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 41
Ok, many thanks!!

The doctrine fix resolves the "agressivity problem" of the AI Subs?

Fitzcarraldo
fitzcarraldo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19-09-2009, 10:49   #218
CrazyIvan
Bugcatcher
 
Аватар для CrazyIvan
 
Регистрация: Nov 2008
Адрес: Russia Kursk City
Сообщений: 736
Цитата:
Сообщение от goldorak Посмотреть сообщение
Hi,

I've tested with another player named Sertore, RA units in normal multiplayer and multiplayer-multistation modes. Here's our findings :

In normal multiplayer there is no problem, each playable unit can be assigned and once in the game the player can access all the stations without problems. Yes even on the Virginia.

In multiplayer multistation mode things are a bit more complex.
The Virginia didn't have the firing station (but this bug is already corrected).
For the other playable units, if a unit has stations with the SAME NAME then conflicts arise. For instance in the subs (Lada, Seawolf, Virginia, Akula II improved, Collins, Type 212, etc..) all subs that have 2 periscopes stations (the normal one, and the laser finiding station) once you assign the stations to the players, if you go back to the assign station screen you'll find :

1 - that there are duplicate entries for periscopes (3 in this case, 2 assigned and one not assigned) as shown here :



or

2 - there are no duplicate entries but one of the periscope stations results unassigned. And if you try to enter the mission, there is an error message stating that conflicts have arisen between stations.


The Udaloy for instance has 2 firing stations, BUT it does not suffer from the conflict problem the subs have. Why ? Because we found out that the two firing stations are named differently (weaponstation1 and weaponstation2).
So in this case multistation works.

But for subs, the 2 periscopes stations are named the same, periscope and periscope thats I think the reason why we have these conflicts.
I suppose this bug can be resolved simply be giving 2 different names to the 2 periscope stations. Call them persicope1 and periscope2.
Tnx!
This Bug has been removed.
CrazyIvan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19-09-2009, 22:13   #219
suBB
Senior Aircraftsman
 
Регистрация: Nov 2008
Сообщений: 31
Some observations made on RA_DWX_1.00

A. Sturgeon(short) & LA flt 1 hulls:

Either HF sonar not working, or has been disabled for these hulls.

B. Collins, 212A, Trenchant, Lada, Virginia, Seawolf, akula 2, akula 2 improved hulls:

I assume this is the photonic mast that has the same periscope icon, but assigned to the F10 key. There appears to be a typo in the mouse over on this icon. When you move the mouse over it, it says ‘ship control F10’

C. Collins, Harushio, 212, 212A, Trenchant, Virginia, Trafalgar hulls:

Rig bow planes command doesn’t work. If it should then it’s a bug. If not then it should be removed from visible sight(if possible). Since 212 & 212A don’t have bowplanes, I think the icon should be removed from visible sight.

D. CTD:

Selecting typhoon U hull in mission(not just quick mission) causes CTD

glanced at the surface and air units, nothing seemed out of ordinary.

Thanks for a great mod!!

otherwise, thanks for a great mod!!
suBB вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19-09-2009, 22:50   #220
Rosencrantz
Aircraftsman
 
Регистрация: Sep 2009
Сообщений: 9
Reporting problem with TK-208's missile tube number 7; hatch didn't closed after test launch of SLBM.


Greetings,
-RC-
Rosencrantz вне форума   Ответить с цитированием
Ответ


Здесь присутствуют: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2)
 
Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход


Часовой пояс GMT +4, время: 13:13.


Red Rodgers official site. Powered by TraFFa. ©2000 - 2017, Red Rodgers
vBulletin Version 3.8.7. Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot